Dennie geeft lezing aan internationale bewegingswetenschappers in opleiding

Lezing geven op Beatrixoord bewegingswetenschappers 11 10 2017

Haren- Woensdagmiddag mocht Dennie Jager zijn verhaal vertellen aan een leuke gemotiveerde groep eerstejaars internationale masterstudenten, die bewegingswetenschappen studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Het begon allemaal met een telefoongesprek van Dr. E. Roels, revalidatiearts bij Beatrixoord te Haren. Zij vroeg of Dennie zijn verhaal (in het Engels) wel wilde vertellen aan een groep eerstejaar masterstudenten, die daar waren voor een lezing. Hier werd enthousiast op gereageerd. "Heb mijn verhaal nog nooit in het Engels verteld, maar ik ga m'n best doen", reageerde Dennie.

Stichting Walk On kwam na aanleiding van de promotiefilm ook nog even ter sprake. Dennie vertelde met veel passie wat de doelen zijn en hoe die behaald gaan worden. Na ruim 1 uur van vragen en uitleggen zat het erop. "Dit is een mooie kans om de toekomstige bewegingswetenschappers ervaring mee te geven over wat een dwarslaesie is en wat dat voor impact kan hebben", volgens Dennie.