logo walk on

 

"Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen".

Erkend als "Algemeen Nut Beogende Instelling"

logo walk on

Dennie geeft lezing aan internationale bewegingswetenschappers in opleiding

Lezing geven op Beatrixoord bewegingswetenschappers 11 10 2017

Haren- Woensdagmiddag mocht Dennie Jager zijn verhaal vertellen aan een leuke gemotiveerde groep eerstejaars internationale masterstudenten, die bewegingswetenschappen studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Het begon allemaal met een telefoongesprek van Dr. E. Roels, revalidatiearts bij Beatrixoord te Haren. Zij vroeg of Dennie zijn verhaal (in het Engels) wel wilde vertellen aan een groep eerstejaar masterstudenten, die daar waren voor een lezing. Hier werd enthousiast op gereageerd. "Heb mijn verhaal nog nooit in het Engels verteld, maar ik ga m'n best doen", reageerde Dennie.

Stichting Walk On kwam na aanleiding van de promotiefilm ook nog even ter sprake. Dennie vertelde met veel passie wat de doelen zijn en hoe die behaald gaan worden. Na ruim 1 uur van vragen en uitleggen zat het erop. "Dit is een mooie kans om de toekomstige bewegingswetenschappers ervaring mee te geven over wat een dwarslaesie is en wat dat voor impact kan hebben", volgens Dennie.

 

 

DONATIE DOELSTELLING

Help ons sparen voor het 2e exoskelet!

Met dit robotpak laten we 5 mensen met een dwarslaesie 2 keer in de week trainen bij een erkende fysiotherapeut. Het pak is momenteel de enige kans op lopen voor mensen met een dwarslaesie. Maar het skelet kost € 120.000,-- en er is nog geen enkele vergoeding voor, terwijl de gezondheidsvoordelen enorm zijn.

Stichting Walk On maakt zich daarom sterk voor deze groep mensen.
Help jij ons mee? 

Zie ook "Eerste exoskelet officieel volledig in eigendom". 

2e exoskelet

Recente donaties:

Agenda

Geen evenementen

Erkend als "Algemeen Nut Beogende Instelling"

Delftechniek_resize.jpgBakkerPrins_resize.jpgOmmelander_50hoog.pngteijin_company_logo_50hoog.pnglamberink_50hoog.pngbrandsma_de-jong.jpgkiwanis_groningen_50hoog.pnglogo-MAINDES-50hoog.pngtaxi_duurswold_50hoog.jpgavebe.jpgkinese_fysiotherapeuten_50hoog.jpgfitness_centrum_performance_50hoog.jpgRuud-Haan-Fotografie--Webdesign-50.png