logo walk on

 

"Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen".

Erkend als "Algemeen Nut Beogende Instelling"

logo walk on

This Time Next Year

This Time Next Year

Dennie Jager, ambassadeur van Stichting Walk On blikt terug, maar ook vooral vooruit; op zijn leven met een dwarslaesie in het nieuwe RTL4 progamma This Time Next Year. 

Zich neerleggen bij het feit dat hij nooit meer kan lopen doet hij niet. Hij stelt zichzelf het onwaarschijnlijke doel: ooit weer te lopen!

Heeft hij zijn persoonlijke doel kunnen bereiken? Je ziet het op donderdag 4 oktober om 20.30 uur bij This Time Next Year op RTL 4. 

Wil je weten wat This Time Next Year van RTL 4 nou inhoud "klik dan hier"

DONATIE DOELSTELLING

Help ons sparen voor het 2e exoskelet!

Met dit robotpak laten we 5 mensen met een dwarslaesie 2 keer in de week trainen bij een erkende fysiotherapeut. Het pak is momenteel de enige kans op lopen voor mensen met een dwarslaesie. Maar het skelet kost € 120.000,-- en er is nog geen enkele vergoeding voor, terwijl de gezondheidsvoordelen enorm zijn.

Stichting Walk On maakt zich daarom sterk voor deze groep mensen.
Help jij ons mee? 

Zie ook "Eerste exoskelet officieel volledig in eigendom". 

2e exoskelet

Recente donaties:

Agenda

Geen evenementen

Erkend als "Algemeen Nut Beogende Instelling"

Delftechniek_resize.jpgteijin_company_logo_50hoog.pngbrandsma_de-jong.jpgkinese_fysiotherapeuten_50hoog.jpglogo-MAINDES-50hoog.pngavebe.jpgkiwanis_groningen_50hoog.pngOmmelander_50hoog.pngRuud-Haan-Fotografie--Webdesign-50.pnglamberink_50hoog.pngtaxi_duurswold_50hoog.jpgBakkerPrins_resize.jpgfitness_centrum_performance_50hoog.jpg