Walk On is het goede doel van de 4 Mijl!

Dennie geeft interview aan presentator.

We hebben FAN-TAS-TISCH nieuws: Stichting Walk On is dit jaar het goede doel van de Menzis 4 Mijl Charity Run. Hiermee kunnen we de droom van meerdere dwarslaesiepatiënten waarmaken!

Op 6 mei maakte Golazo Noord Nederland, de organisator van de 4 Mijl, tijdens een persconferentie bekend dat Stichting Walk On dit jaar het goede doel van de Charity Run is geworden. Een mooiere samensmelting kan bijna niet: hardlopers die geld inzamelen voor mensen die niet kunnen lopen.

Charity Run 2018 bracht bijna een ton op!

Vorig jaar was het goede doel het Transplantatiecentrum van het UMCG. Zij kregen in november een cheque overhandigd van maar liefst € 97.700. Het geld is onder andere opgehaald dankzij alle deelnemers aan de 4 Mijl die bij hun inschrijving een vrijwillige donatie hebben gedaan. Daarnaast zorgde onder andere Arjen Robben als BN’er voor extra sponsoring en is er ook door heel veel anderen gul gedoneerd.

Haalt de Charity Run dit jaar ook zoveel binnen?

Met de opbrengst van de Charity Run komt ons 2e exoskelet wel heel snel dichterbij. En dat betekent dat we straks meerdere dwarslaesiepatiënten kunnen laten trainen bij Kinese Fysiotherapeuten. Oftewel: meerdere mensen voor wie lopen onmogelijk leek, kunnen hun droom gaan waarmaken. Dáár doen we het voor!

Binnenkort meer nieuws over deze enorme stap.

Persconferentie 4 mijl 2