logo walk on

 

"Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen".

Erkend als "Algemeen Nut Beogende Instelling"

logo walk on

Ieder gebruik van de inhoud van deze website (daaronder begrepen teksten, grafisch materiaal, logo's, ontwerpen, geluid en andere objecten van intellectueel eigendom) zoals het kopiëren, aanpassen, reproduceren, publiceren en distribueren is niet toegestaan behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van 'Stichting Walk On'. Ongeoorloofd gebruik van (delen van) deze website kan een inbreuk betekenen op auteursrecht-, merkenrecht-, of andere regel- en wetgeving en is dan ook uitdrukkelijk verboden.

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bijgehouden. 'Stichting Walk On' geeft echter geen garanties en is niet aansprakelijk voor het al dan niet continu en storingsvrij functioneren van de website, noch voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op de website. Indien deze website verwijzingen ('hyperlinks') bevat naar websites van derden, dan aanvaardt 'Stichting Walk On' geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud daarvan. Tevens aanvaardt 'Stichting Walk On' geen enkele verantwoordelijkheid voor door derden geplaatste informatie.

'Stichting Walk On' behoudt zich het recht voor om de gegevens op de website te allen tijde, zonder voorafgaande aankondiging, te wijzigen en/of toegang tot de diensten die daarop worden aangeboden (gedeeltelijk) te ontzeggen. 'Stichting Walk On' is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door wijziging van de gegevens of de diensten, of voor schade veroorzaakt door het ontzeggen van toegang tot de website.

Indien u onjuistheden op deze site constateert, dan kunt u dit rapporteren aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met 'Stichting Walk On' zullen deze onjuistheden dan zo snel mogelijk worden gecorrigeerd.

DONATIE DOELSTELLING

Help ons sparen voor het 2e exoskelet!

Met dit robotpak laten we 5 mensen met een dwarslaesie 2 keer in de week trainen bij een erkende fysiotherapeut. Het pak is momenteel de enige kans op lopen voor mensen met een dwarslaesie. Maar het skelet kost € 120.000,-- en er is nog geen enkele vergoeding voor, terwijl de gezondheidsvoordelen enorm zijn.

Stichting Walk On maakt zich daarom sterk voor deze groep mensen.
Help jij ons mee? 

Zie ook "Eerste exoskelet officieel volledig in eigendom". 

2e exoskelet

Recente donaties:

Agenda

Geen evenementen

Erkend als "Algemeen Nut Beogende Instelling"

brandsma_de-jong.jpgkiwanis_groningen_50hoog.pngDelftechniek_resize.jpglogo-MAINDES-50hoog.pngtaxi_duurswold_50hoog.jpgfitness_centrum_performance_50hoog.jpgavebe.jpgOmmelander_50hoog.pngBakkerPrins_resize.jpgkinese_fysiotherapeuten_50hoog.jpgteijin_company_logo_50hoog.pnglamberink_50hoog.pngRuud-Haan-Fotografie--Webdesign-50.png